Gama Biotopix de la LSI, un ajutor de nădejde în tratarea și prevenirea apariției ridurilor

Gama Biotopix de la LSI este una dintre acele game concepute special pentru a lupta cu îmbătrânirea prematură a tenului, fiind un ajutor de nădejde în tratarea și prevenirea apariției ridurilor. Această gamă conţine patru produse concepute şi recomandate de dermatologi pentru îngrijirea pielii, cu efect antirid și ingrediente de înaltă calitate. În acest articol, vă prezentăm informații utile despre gama Biotopix şi rolul pe care îl pot juca aceste patru produse în îngrijirea pielii, dar și în tratarea și prevenirea apariției ridurilor.

Dermacare România vă propune gama Biotopix de la LSI, special concepută și recomandată de dermatologi și plasticieni din peste 40 de țări. Gama Biotopix, un ajutor eficace în tratarea și prevenirea apariției ridurilor, conține:

LSI Biotopix Lifting Instantaneu, ser antirid regenerant și liftant, creat de Laboratoarele LSI pentru a se potrivi tuturor tipurilor de piele. LSI Biotopix Lifting Instantaneu are o compoziție naturală, bogată în proteine și minerale. Acționează ca un lifting mecanic, cu efect tensor, iar pielea devine mai fermă, perfect netedă. Efectul liftant durează 8-9 ore.

Studiile efectuate in vitro au evidențiat faptul că, la doar 3 minute de la aplicarea LSI Biotopix Lifting Instantaneu, se observă un efect tensor puternic pentru 28% dintre utilizatori și o piele cu aspect mai tânăr pentru 75% dintre utilizatori.

LSI Biotopix Cremă Reductoare Antirid, o cremă ideală pentru toate tipurile de ten, care a fost creată special pentru tratarea și prevenirea apariției ridurilor de sub ochi, cunoscute sub denumirea de “laba gâștei”. Crema are la bază un concept inovator creat de Laboratoarele LSI, care stimulează fibroblastele, reorganizează arhitectura dermului și reface nivelul densității cutanate.

Studiile clinice efectuate au arătat că 53% dintre voluntari au apreciat o creștere a fermității pielii încă de la prima aplicare, iar 61% au apreciat o creștere a nivelului de hidratare după 28 de zile de tratament.

LSI Biotopix Cremă Reductoare Antipungi, creată de Laboratoarele LSI cu ingrediente de înaltă calitate, precum vitamina B3, tetrapeptide cu rol decongestionant și extract vegetal de stejar, ca alternativă naturală la retinol. LSI Biotopix Cremă Reductoare Antipungi netezește zona de contur a ochilor, reduce pungile și cearcănele și are o acțiunea sinergică cu un efect vizibil imediat.

Studiile clinice efectuate au arătat că cearcănele și pungile s-au diminuat în proporție de 63% după 28 de zile de tratament cu LSI Biotopix Cremă Reductoare Antipungi.

LSI Biotopix Cremă Antirid pentru Mâini, creată de Laboratoarele LSI cu ingrediente de înaltă calitate, precum peptidele, esenţiale în sinteza de colagen. Această cremă reprezintă un ajutor de nădejde în tratarea și prevenirea apariției ridurilor și a petelor pigmentare induse de vârstă şi are o textură lejera, ce se resoarbe rapid la nivelul cutanat, fără să lase film gras.

Vă invităm să descoperiţi gama Biotopix de la LSI!

X

Descoperă mai multe la Dermacare

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura