Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Număr Registrul General: 7385 din data: 28/03/2019

SC DERMACARE SRL care administrează domeniul http://www.dermacare.com.ro respectă confidențialitatea datelor dvs. și dorește ca informațiile personale să rămână protejate. Pentru a afla mai multe informații vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate.

Politica de confidențialitate explică opțiunile dvs. în ceea ce privește colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor personale. Astfel, prin vizitarea magazinului online http://www.dermacare.com.ro, direct sau prin intermediul altui site, sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de confidențialitate.

A). COLECTAREA DE INFORMAȚII

dermacare.com.ro colectează informații de la dvs. în mai multe modalități prin intermediul acestui website (atunci când dorește să actualize website-ul pentru a facilita navigarea și accesul la informații, atunci când va ajuta să găsiți mai rapid, informațiile, produsele și serviciile necesare, atunci când dorește atenționarea dvs. asupra noilor informații, produse și servicii pe care le oferim ș.a.m.d) . Un scop în colectarea de informații personale este de a oferi servicii eficiente și calitative.

Înregistrare și comandă. Înainte de a utiliza anumite funcționalități ale magazinului online dermacare.com.ro sau pentru orice comandă de produse, trebuie să completați un formular de înregistrare. În timpul înregistrării, vi se va solicita să furnizați anumite informații cu caracter personal cum ar fi, nume, prenume, adresa de facturare, adresă de livrare, număr de telefon, adresa de e-mail, CNP, serie de buletin. Aceste informații personale sunt utilizate în scopul facturării, pentru a îndeplini comenzile dvs. online, pentru a putea comunica și pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter). Dacă vom întâmpina probleme în momentul procesării comenzi, vom folosi datele dvs. personale pentru a vă contacta.

Adresele de e-mail. Mai multe locații ale website-ului http://www.dermacare.com.ro va permit să introduceți adresa de e-mail pentru mai multe scopuri: în momentul în care există un concurs, newsletter, pentru a ne solicita când adăugăm un brand nou, produse noi, stiluri noi.

Log Files. Pentru cele mai multe website-uri, serverele recunosc în mod automat URL-ul de internet de la care s-a accesat. Putem de asemenea să efectuăm o bază de date cu IP-urile de la care ați accesat magazinul online, furnizorul de servicii de internet, dată și ora. Adresa de IP poate indica locația computerului de pe internet.

Vârsta. dermacare.com.ro respectă confidențialitatea datelor pntru copii. În secțiunea de Termeni și Condiții, declarați și garantați că aveți peste 18 ani sau folosiți website-ul sub supravegherea unui părinte sau a unui îngrijitor. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu ne prezentați nicio informație cu caracter personal și să cereți ajutorul unui părinte sau tutore.

Comentariile/Review-uri la produse. Magazinul nostru permite opțiunea de a posta păreri, opinii, recenzii despre produse. Pentru a posta un comentariu, este nevoie să vă înregistrați și să fiți logat în cont. De asemenea, orice alte informații personale pe care le prezentați în comentariu vor putea fi citite sau utilizate de către alți vizitatori ai magazinului online http://www.dermacare.com.ro. Nu suntem responsabili pentru informațiile personale pe care doriți să le postați, ca parte din opinia dvs.

B). UTILIZAREA INFORMAȚIILOR

Utilizarea internă a informațiilor și comunicarea cu dvs. Magazinul nostru online, dermacare.com.ro, folosește informațiile personale pentru a procesa comanda și pentru a oferii servicii clienților.

Magazinul nostru online, http://www.dermacare.com.ro va folosi datele dvs. personale pentru a vă comunica informații despre website, comenzi, livrari. De asemenea, dermacare.com.ro va trimite un e-mail de confirmare atunci când vă înregistrați pe http://www.dermacare.com.ro. DERMACARE SRL va permite întotdeauna dezabonarea de la e-mailurile viitoare. Nu veți putea renunța la e-mailurile prin care sunteți anunțat de confirmarea, procesarea, livrarea comenzilor dvs.

Utilizarea externă a informațiilor și comunicarea în aceste situații cu dvs. DERMACARE SRL nu vinde, nu închiriază și nu divulgă în alt mod informațiile dvs. personale sau financiare către alte persoane sau entitate juridică.

 

X
%d blogeri au apreciat: