Despre noi

Înființată în anul 2010, Dermacare ocupă în prezent un loc important pe piața importatorilor și distribuitorilor de produse dermato-cosmetice, cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale.

Sediul social și depozitul Dermacare se află în București, având reprezentanți medicali și comerciali în cele opt regiuni istorice ale țării. Alegem întotdeauna, în portofoliul nostru, produsele care combină ingrediente rafinate, cu o tehnologie avansată și o eficiență demonstrată pentru consumator.

Colaboram cu mai bine de 600 de farmacii și alte categorii de clienți din toată țara, mizând pe relații parteneriale strânse, corectitudine și încredere reciprocă. Acordăm o atenție deosebită vizitei medicale prin intermediul reprezentanților noștri, și, de-a lungul anilor, am câștigat o încredere deosebită din partea medicilor dermatologi în ceea ce privește recomandarea produselor noastre.

Atuurile care ne recomandă sunt:

– profesionalismul personalului angajat;

– asigurarea stocurilor necesare unui rulaj fluent;

– calitatea și promptitudinea distribuției.

Ne bucurăm să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă cât mai largă de produse de specialitate. Scopul nostru este să dezvoltăm continuu portofoliul existent cu produse inovative de înaltă calitate și, nu în ultimul rând, la prețuri cât mai avantajoase.

Dorim să subliniem că toate realizările societății se datorează în foarte mare măsură echipei de profesioniști Dermacare, aflată în continuă formare și dezvoltare.

X
%d blogeri au apreciat: