Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor condiții de utilizare. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestui document.
DERMACARE.COM.RO își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Condițiilor de utilizare poate fi citită oricand folosind legatura “Condiții de utilizare” din meniul Ajutor.

COPYRIGHT
Întregul conținut al site-ului http://www.dermacare.com.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea DERMACARE și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul DERMACARE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

S.C. DERMACARE SRL:

– nu raspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Raspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

– nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul http://www.dermacare.com.ro și materialele aferente sunt folosite “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile” fară garanții de nici un fel.

– nu oferă nici o garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce priveste inclusiv, dar fară limitare la functionarea acestui site, informația, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea SC DERMACARE SRL nu garantează ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele DERMACARE.COM.RO sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

SC DERMACARE SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului http://www.dermacare.com.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

Societatea SC DERMACARE SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății.

SC DERMACARE SRL nu raspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legaturi de natură comercială sau publicitară). Raspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚILOR
SC DERMACARE SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul dermacare.com.ro și materialele aferente sunt folosite “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile” fără garanții de nici un fel.
SC DERMACARE SRL nu oferă nici o garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce priveste inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea SC DEMACARE SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele dermacare.com.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente dăunătoare.

SC DERMACARE SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului dermacare.com.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

Societatea SC DERMACARE SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SC DERMACARE SRL, fără acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE INFORMAȚII
Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot să trimită e-cards; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privata a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuala, nu conține virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităti vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.
SC DERMACARE SRL are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. SC DERMACARE SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.
În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății SC DERMACARE SRL Și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc.

Se garantează, de asemenea, companiei SC DERMACARE SRL și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC DERMACARE SRL nu îsi asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului dermacare.com.ro

SECURITATEA INFORMAȚIILOR
Acest site foloseste măsuri de securitate impotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Societatea SC DERMACARE SRL nu iși asuma însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care gazduiește site-ul.

SC DERMCARE SRL are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentănți importanți ai produselor prezente în magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri despre o anume marcă sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII
Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC DERMACARE SRL nu iși asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
SC DERMACARE SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, SC DERMACARE SRL îsi asumă dreptul de a nu onora o anumită precomanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. Clientul va primi înapoi banii blocați pe card pentru respectiva precomandă. Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plată va fi adusă la cunoștința companiei SC DERMACARE SRL în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta sa fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare. Toate produsele (când este cazul) sunt însoțite de prospect emis de producător. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de compania SC DERMACARE SRL, dar nu si alte despagubiri. SC DERMACARE SRL condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul iși asumă în totalitate aceste riscuri.
Valoarea maximă a obligatiilor companie SC DERMACARE SRL fața de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de SC DERMACARE SRL de la acest client.

SC DERMACARE SRL păstrează precomenzile cu ridicare de la sediu 3 zile (72 de ore) din momentul în care clientul este anunțat pe email de procesarea precomenzii. Dacă clientul nu se prezintă în termen de 3 zile de la notificarea procesării precomenzii la sediul farmaciei să ridice precomanda acesta va fi automat anulată.

POLITICA DE RETUR

DERMACARE SRL respectă prevederile Ordonanței de urgență nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ce conferă cumpărătorului dreptul că în termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumpărate, să le returneze, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonanțe, produsele pot fi returnate numai dacă sunt în aceeasi stare în care au fost livrate, inclusiv ambalajul.

 Nu se acceptă pentru returnare produse care prezintă forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfăcut sau desigilat, care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, socuri etc. Dacă te gândești să returnezi un produs, te rugam iei această decizie înainte de a-l deschide/desigila/utiliza. Dreptul de a face retur, prevăzut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, există pentru a iți permite să examinezi produsul așa cum ai face-o într-un magazin, nu pentru a-ți oferi utilizarea gratuită.

Dacă dorești să returnezi un produs achiziționat de pe http://www.dermacare.com.ro te rugăm să urmezi umătorii pași:

  1. Exprima-ți dorința de returnare a produsului (care trebuie să se incadreze în standardele menționate mai sus) printr-un e-mail la office@dermacare.com.ro, în care trebuie specificat numărul comenzii, numele complet și numărul de contact, dacă se doreste înlocuirea produsului sau returnarea contravalorii. În cazul în care dorești să primești contravaloarea produsului, te rugăm să ne trimiți un cont IBAN în lei pentru returnarea sumei.
  2. Produsele pot fi returnate personal sau cu ajutorul curierului, caz în care dumneavoastră veți suportă integral costul transportului. Coletele trimise cu plata catre DERMACARE SRL, fără un acord prealabil, vor fi refuzate.
  3. Coletul va conține produsul pe care dorești să îl returnezi, ambalat corespunzător în bula protectoare, pentru a nu se deteriora pe parcursul transportului, într-o cutie închisă cu bandă adezivă. De asemenea, te rugăm să returnezi produsul împreună cu documentele însoțitoare. Dacă ai beneficiat de produse promo sau cadou, va trebui să le  returnezi și pe acestea în stare intactă. Atașează în colet și cererea de retur completată și semnată.

Nu se acceptă retururi efectuate prin Poșta Română sau Prioripost!

  1. Coletul va fi expediat către DERMACARE SRL, Strada Agricultori, Nr.58 – 60, Sector 2, București.
  2. Odată ajunș la noi, departamentul specializat va face recepția cantitativă și calitativă a produsului returnat, pas atent supravegheat și monitorizat. Daca produsul returnat nu indeplineste criteriile de mai sus, el iți va fi reexpediat, costul transportului fiind în sarcina clientului.
  3. Odată îndeplinite condițiile de retur, în cazul în care se dorește rambursarea sumei, banii vor fi virați în contul specificat în mail-ul de retur urmând că banii să fie vizibili în cont în maxim 14 zile calendaristice din momentul în care produsul ajunge fizic la depozit. În cazul în care dorești înlocuirea produsului, iar acesta îndeplineste codițiile de retur, te vom contacta în cel mai scurt timp în vederea înlocuirii și expedierii noului produs. Costul transportului pentru expedierea produsului dorit este în sarcina ta, dacă comanda nu îndeplineste condițiile de valoare pentru a beneficia de transportul gratuit.

GREȘELI DE TIPĂRIRE
SC Dermacare SRL și furnizorii săi nu iși asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră iși alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

GARANȚIA PRODUSELOR
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția obișnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producătorului(dacă este cazul).

TAXE SUPLIMENTARE
Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție. SC Dermacare SRL nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa percepută în plus vă puteți adresa imediat la office@dermacare.com.ro

CONDIȚII LEGALE
Site-ul dermacare.com.ro funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE
Orice conflict aparut între SC Dermacare SRL și clienți se încearca a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compententă instantelor românești.

DISPOZIȚII FINALE
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea precomenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat, fărș acordul scris al acesteia.

X
%d blogeri au apreciat: